banner-maxicor-miniforum-809x292

jpg3encyklopedie-banner

banner-folgravid3

Tipy
Newsletter

Chcete být informováni o novinkách z mimiforum.cz?
Zadejete zde svoji emailovou adresu.

Tipy na lehké jednohubky

25. ledna 2018

Tipy na lehké jednohubky

Kategorie: Dieta, Připojené tagy: chuťovka jednohubky jidlo dieta sýr

preventan-mimiforum-banner

I když držíte dietu, můžete občas lehce zhřešit. Třeba ve chvíli, kdy chystáte oslavu a potřebujete nachystat co nejlepší slavnostní jednohubky. 

Roládky z tramezzina

Tip na neobvyklé jednohubky podle Michala Suchánky, šéfkuchaře La Lorraine.

 

Co je potřeba: 1/3 plátu světlého tramezzina La Lorraine, 10 g pomazánkového másla, 3 g dijonské hořčice, 3 g ledového salátu, 20 g šunky, 3 plátky rakouského špeku, 3 ks černých oliv

 

Jak na to:  Z plátu tramezzina oddělíme 1/3. Tu lehce pomažeme pomazánkovým máslem a dijonskou hořčicí. Posypeme velmi jemnými nudličkami ledového salátu a doplníme šunkou. Vše pečlivě zarolujeme a vzniklou roládu obalíme tenkými plátky rakouského špeku, který zabrání osychání. Ostrým nožem rozkrojíme na 3 díly a spíchneme párátkem, na které jsme si předtím napíchli olivu.

 

dieta-tipy-na-lehke-jednohubky-ii-archiv-nahled Pikantní jednohubky

Jedinečná kombinace sýra, jahody a pepře obohatí slavnostní tabuli. 

 

Co je potřeba: Président Emmental bloček, jahoda, chřest, čerstvě namletý pepř

 

Jak na to: Emmental nakrájíme na stejně velké kostičky, chřest na tenká kolečka a jahody na osminy. Na kostičky sýra položíme chřest, jahodu a posypeme čerstvě namletým pepřem.

 

Vícezrnná bruschetta s kuřecím masem a pestem

Skvělá chuťovka podle Michala Suchánka, šéfkuchaře La Lorraine. 

 

Co je potřeba: 1 plátek tmavého vícezrnného chleba La Lorraine, 60 g kuřecích prsou, 10 g olivového oleje, 60 g rajčat, 30 g bazalkového pesta, sůl a pepř    

 

Jak na to: Kuřecí prsa potřeme směsí z poloviny oleje, soli a pepře. Necháme 10 minut odležet, opečeme a nakrájíme na tenké plátky. Silnější plátky rajčat potřeme zbylým olejem, ochutíme solí, pepřem a poté je zprudka opečeme na grilovací pánvi. Chléb obložíme plátky kuřecího masa, které prokládáme grilovanými rajčaty. Na závěr pokapeme bazalkovým pestem.

 

Francouzská inspirace

Výborná pochoutka ze sýru a rajčátek!

 

Co je potřeba: bílá bagetka, Président La Brique, sušená rajčata, cherry rajčátka, rukola

 

Jak na to: Sušená rajčata nakrájíme na kousky a cherry rajčátka na osminky. Na nakrájenou bílou bagetku klademe postupně sýr La Brique, cherry rajčátka a sušená rajčata. Dozdobíme kouskem rukoly.

 

Text: mob

Foto: archiv La Lorraine, Président

5 Posledních příspěvků v diskusi

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Vstoupit do diskuse >>

Související články a diskuse
Váš email:
Heslo:
Horoskop
Vítáme nová miminka
Dítě Uživatelka Termín
Xaverius
Soběslav
stefanZítra
Dítě Uživatelka Termín
Gabriella
kdfin08.02.2018
Saskie
Stela
stefan24.01.2018
Tereza
Tara
stefan24.01.2018
Dítě Uživatelka Datum
Martin
jarinka26.06.
Přemysl
jesenka3323.08.
Ondřej
Uzlíček10.08.
Přidat svůj termín »
Vaše příspěvky
Vaše poslední fotopříspěvky
NÁŠ POKLAD
NÁŠ POKLAD
Od uživatele: Aleki
profilová fotka
profilová fotka
Od uživatele: Natálka Kresbová
Miláček Péťa
Miláček Péťa
Od uživatele: Petulinka
Anketa