7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Vitamíny pro dospělé - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
(anonym)
Jak dlou by se tady ty doplňky nebo konkrétně to kozí kolostrum od betuli mělo brát, aby se ta imunita posílila ?
(anonym)
Společně s malou beru to kozí kolostrum od betuli, akorát s tím rozdílem, že pro dospělé jsou tam ty pilulky větší a to dávkování tam je taky jiné
(anonym)
Cvičení
Ahojda, cvičíte?? Berete sportovní výživu? Našla jsem na fitham krásný výběr ale nevím co bych si pořídila..
(anonym)
Re: Cvičení
Lenko už jsem tu dělala objednávku a pokud nevíte co vybrat, za sebe doporučuju do fitham zavolat
(anonym)
Re: Re: Cvičení
Takže jste volala na tu jejich zákaznickou linku?
(anonym)
Re: Re: Re: Cvičení
Přesně tak, kontakt je hned na úvodní stránce fithamu
(anonym)
Aesthevita
Dobrý den, můžu se prosím zeptat který typ zvětšení jste na téhle klinice podstoupila?
(anonym)
Aesthevita
Byla sem tu před třemi měsíci na zvětšení prsou a nejvíc sem tu byla spokojená s plastikem Pilkou
(anonym)
Aesthevita
Děkuji za doporučení, jak tu probíhají konzultace?
(anonym)
Re: Aesthevita
Já za sebe jsem tu s konzultací absolutně spokojená. Plastik mi vysvětlil vše kolem zákroku, mé možnosti,atd.. Zodpověděl veškeré moje dotazy a to musím říci že velmi ochotně
(anonym)
Nasivin
Na rýmu používám Nasivin vždy a líbí se mi že nejen uvolní nos ale že mi rýmu i dokáže vyléčit
(anonym)
Aesthevita
Nechala jsem si tu dělat plastiku nedávno a také jsem tu byla naprosto spokojená
(anonym)
Aesthevita
Já sem se objednávala do Aesthevita na konzultaci k panu Pilkovi přes email a nikam sem nevolala ..jinak jsem moc spokojená tady
(anonym)
Nasivin
Nemám zkušenost se sirupem ale moc sem si oblíbila spreje Nasivin sensitive. Jsou bezvadné, neštípou mě v nose a za při stříkání mám za pár dnů po rýmě
(anonym)
Re: Nasivin
Jani dělá se ten sensitive i pro miminka?
(anonym)
Re: Re: Nasivin
Dobrý den, ano dělají se kapičky už pro miminka od narození