7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Vitamínky - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
(anonym)
Fitham
Také mám moc dobrou zkušenost s tímto eshopem
(anonym)
Re: Fitham
Zdravím, ve fitham jsem si objednávala posilovací lavici a pracovník odtud mi s výběrem moc pomohl
(anonym)
Re: Re: Fitham
Evi s výběrem a pracovníky tady mám také skvělé zkušenosti. Je vidět že jsou tady opravdu vyškolení a znají co prodávají.
(anonym)
Děkuji za doporučení na fitham. Dneska sem tu objednala lavici na cvičení. Z výběru jsem nadšená
(anonym)
Co jsem tu já objednala tak sem s kvalitou moc spokojená
(anonym)
Re:
Děkuji a doručili vám odtud věci za jak dlouho? A jak je to s platbou za dopravu?
(anonym)
Holky a kvalitní teda ty věci z Fitham?
(anonym)
Re:
Co jsem tu já objednala tak sem s kvalitou moc spokojená
(anonym)
Poradíte mi prosím co jíst a jakou výživu když sem začala sportovat? Pořídila sem si něco málo na cvičení na fitham.cz a našla sem tam i spoustu sportovní výživy
(anonym)
Re:
Blani za sebe můžu doporučit si do fitham zavolat, na stránce eshopu je nahoře telefonní číslo na kterém mě osobně poradili také s výběrem vhodných cvičebních pomůcek https://www.fitham.cz/
(anonym)
Re: Re:
Osobně můžu fitham také doporučit. Mám moc dobrou zkušenost s věcmi odtud i s ochotou pracovníků
(anonym)
Re: Re: Re:
To můžu jenom potvrdit, když jsem se dovolala tak i ke mně byli velmi vstřícní a hlavně dokázali opravdu dobře poradit
(anonym)
Aha, tak je lepší se příště ptát ať víš, co mimču dáváš, protože zrovna vitamín D je hodně důležitý.
(anonym)
Re:
A doplňujete ho i v dospělosti ?
(anonym)
No to já právě nevím a doktorka mi to neřekla, takže sháním informace tady
(anonym)
No do jednoho roku by se měl dávat akorát vitamín D a K ne ?
Jaké vitamíny dáváte dětem do jednoho roku prosím ?