7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Umělé mlíčko pro alergika - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
(anonym)
Ahojky holky, jak to máte doma s přesnídávkama? Děláte je doma dětem nebo je kupujete?
(anonym)
Re:
Dřív ne, ale teď dětem dělám hodně smoothie. Oni je mají rádi, i já, tak je to svačinka pro celou rodinu. Jinak nám se na ně osvědčil tento mixer https://www.orava.eu/cz/smoothie-mixer-s-5-nadobami-rm-1000-s. A určitě doporučuju.
(anonym)
Re:
Ahojky, jako někdy není čas, tak je kupuju. Ale většinou se snažím je dětem doma připravovat. Je to lepší, než ty kupované. Jinak ale doporučuju kvalitní mixér, to je základ https://www.orava.eu/cz/mixery.
(anonym)
Re: Re:
Domácí strava je nejlepší a pro nejmenší zvlášť Ten mixér je důležitý. Taky máme od Oravy a spokojenost maximální.
(anonym)
Re: Re: Re:
Jj, jako co se týká stravy pro nejměnší, tak je potřeba mít vše kvalitní. Taky máme spotřebiče od Oravy a ty jsou prostě nejkvalitnější.
(anonym)
Přesně jak píšeš, tady tím lékem se předchází těmto potížím a co vím tak sunar už tady ty mlíka dělá dlouho, pořád mají nějaké novinky . Dětem v poslední době kupuju často ty zeleninové bio křupky, ty si oblíbili fakt hodně.
(anonym)
To HA mléko se dává v případě, aby se předešlo alergii nebo i když se u dítěte alergie objeví ? A sunar už dělá tady ta speciální mléka ?
(anonym)
Já mám prcka na um od samého začátku a také jsme na HA mléku, kvůli alergiím v rodině, tak aby se tomu předešlo. Nejvís se mi zalíbil složením sunar, takže jsem pořídila ten a musím zaklepat, že malému hezky sedl.
Ahoj, malému je právě 6 měsíců a já bych ráda nahradila kojení UM. Taky budeme začínat s příkrmy.Oba jsme s přítelem alergici tak chci zvolit raději HA mlíčko. Poradíte mi, s jakým máte dobré zkušenosti ?