7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Ucpaný nos - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
(anonym)
Nasivin
Půlroční dceři jsem ted koupila kapičky od Nasivinu na rýmu a jsem nadšená, malé se po nich strašně ulevilo,krásně jí to uvolnilo nos
(anonym)
Já můžu nasivin také doporučit. Od září mám rýmu co měsíc, jelikož to tahají děcka ze školky. Je to hrozný.Ale díky Nasivinu netrvá u nikoho z nás rýma nijak dlouho
(anonym)
Re:
Emo který ten Nasivin konkrétně používáte?
(anonym)
Re: Re:
Používám spreje sensitive pro děcka i pro sebe
(anonym)
Nasivin
Půl roční dcerce jsem koupila kapičky nasivin sensitive a moc jí to pomohlo. Po pár dnech kapání měla po rýmě
(anonym)
Re: Nasivin
Alexandro a jak v noci s těmi kapičkami, vyspala se dcerka?
(anonym)
Re: Re: Nasivin
Zdravím, v noci spala po nakapání kapiček krásně
(anonym)
Nasivin Sensitive
Na rýmu stříkám dceři ten od 1 do 6 let
(anonym)
Re: Nasivin Sensitive
Dělá se tady ten Nasivin i pro děti do jednoho roku?
(anonym)
Re: Re: Nasivin Sensitive
Ano, dělají ho i pro děti od narození do jednoho roku
(anonym)
Ahoj ženy, mě se doma u dětí osvědčil na rýmu nejlíp Nasivin
(anonym)
Re:
Karolíno který ten Nasivin přesněji dětem dáváte? Dívala jsem se že jich mají víc
(anonym)
Re: Re:
My doma používáme ten sensitive https://www.nasivin.com/cz_CZ/Pripravky/nasivin-sensitive-0025-nosni-sprej.html
(anonym)
Re: Re: Re:
A snáší ho děti dobře? Neštípe?
(anonym)
Re: Re: Re: Re:
Snáší ho právěže skvěle. Ten Nasivin sensitive je bez konzervačních látek což je jedna bezva věc, a druhá je že je šetrný k nosní sliznici
(anonym)
Já vím, je to dost těžké si vybrat. Když jsem já šla do lékárny, tak jsem taky vůbec nevěděla, ale nakonec jsem dala na doporučení lékárnice a koupila si Bion3. Výborný vitamíny, zkus je. Fakt jsou skvělý. Svým složením spíš takový multivitamínky.
(anonym)
Ahoj holky, chtěla bych se vás zeptat, jakým způsobem posilujete imunitu. Tak jako ono to nachlazení a ucpaný nos je z toho, že. Já vím, že asi vitamíny, ale ovoce nikdy tolik nesním, abych imunitu posílila. Tak budu muset asi začít brát vitamíny, že? Jaké se osvědčily vám? Na trhu je toho milion a jako vybrat si je pro mě docela těžký.
(anonym)
No, ty kapicky pro miminka by mě taky zajímaly :( Na trhu je toho dost, ale protože ta moje cacorka to nesnese, tak bych ráda koupila ty, které jsou šetrné, dobře se dávkují a hlavně ten nosík uvolní na dlouhou dobu…
Jaké kapky nebo spreje se vám nejvíc osvědčily u miminek ? Mám měsíční mimčo a bohužel jsme všichni onemocněli včetně prcka, snažím se odsávat co to jde a do nosu dávám vincentku, ale nepřijde mi že by měla nějaký efekt :(