7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Stres a úzkost - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
(anonym)
Jasny, souhlasí, ale víš co, proč clip-in-vlasy.eu nenapíšeš? Oni jsou perfektní, mají takovou poradnu, kde ti s odstínem poradí
(anonym)
Re:
Jo? No tak to je senzační Já mám totiž právě strach, abych trefila odstín, no… Čili jim můžu napsat, jo?
(anonym)
Re: Re:
Jasně, ostatně pokud si sama něvíš rady s odstínem, tak ti ani nic jinýho nezbyde
(anonym)
Nazdárek maminky, chtěla jsem se zeptat… poslední dobou jsem docela vystresláa už se to projevuje. Hlavně na kvalitě vlasů. Jaké možnosti jejich tazuštění preferujete a doporučujete? Docela by mě zajímala metoda clip in. Zkušenosti s tímto shopem clip-in-vlasy.eu? Díky moc.
(anonym)
Re:
Ahojky, já jsem clip in používala napřed do účesů třeba na ples. Ale strašně jsem si je oblíbila a nosím je i běžně. A jinak si je teda objednávám na clip-in-vlasy.eu. Tam mám jistotu kvality.
(anonym)
Re: Re:
Ahoj, koukala jsem se taky na ten shop clip-in-vlasy.eu a docela by mě zajímalo, jak a podle čeho vyberu odstín. SOuhlasí ty barvy? Chtěla bych, aby clip in vypadaly co nejpřirozeněji.
(anonym)
Ahoj všem, prosím potřebuju poradit. Babičku máme ležáka a docela ji trápí mj. i únik moči. Jaké pomůcky jsou podle vás nejlepší? Díky moc za tipy.
(anonym)
Re:
No, to si myslím Ale jako fakt, nech si je napsat
(anonym)
Re:
Super, díky moc. To, že jsou na předpis je docela zásadní informace
(anonym)
Re:
Ahoj, optej se doktorka na pomůcky Seni. Ty jsou super, babi si je chválí. Můžou být i na předpis.
(anonym)
Přesně tak, všechno co mám jsem pořídila odtud https://www.fitham.cz/
(anonym)
Ahojky, já sem stres i úzkosti obourala cvičením. Začala jsem běhat, cvičit doma.. vždycky mě to krásně uvolnilo a navodilo lepší pocit ze sebe sama..
Ahoj, ano, brala jsem ho loni. Pomohl mi při rozvodu, když jsem měla velkou zátěž a byla jsem celkové v napětí a stresu.