7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Plenky za dobrou cenu - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
Ahoj maminky, jsem v očekávání a zjišťuji informace o plenách, jakou značku zvolit. S jakými máte zkušenosti?
Re:
A chceš tedy raději jednorázové nebo látkové?
Re: Re:
No zvažovala jsem i ty látkové, ale asi raději zvolím ty jednorázové!
Re: Re: Re:
Já jsem dceři zkoušel a ty látkové, ale neseděli nám. Kamarádka mi doporučila happy bella do porodnice, protože mají výkroj na pahýl pupíku a jelikož se mi zamlouvali, tak jsem je zkusila a vyhovují nám.
Re: Re: Re: Re:
Bezva děkuji počkám ještě na další reakce
Plenky za dobrou cenu
Dobrý den, poradíte mi kvalitní pleny za dobrou cenu? Ty nejznámější značky nám nevyhovují (Pampers, Huggies..), děkuji.
Re: Plenky za dobrou cenu
Zdravím, taky kupuju pleny Happy a spokojenost. Kupujeme je už od porodu – dcerka byla předčasně narozená a značka Happy vyrábí i pleny pro předčasně narozené děti. Doporučuju vyzkoušet, budete spokojená.
Re: Plenky za dobrou cenu
Dobrý den, zkuste koupit plenky Bella Happy, za mě jsou nejlepší. Ani jednou mi neprotekly, krásně obepnou nožky a jsou za výbornou cenu.
Re: Re: Plenky za dobrou cenu
Dobře, díky Kde prosím plenky seženu, nemáte odkaz, abych viděla jak vypadají? Díky.
Re: Re: Re: Plenky za dobrou cenu
Plenky mají skoro v každé drogerii, tady je odkaz https://happy-cz.cz/cs_CZ/category/plenky.