7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Kočárek - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
(anonym)
Nevíte jak je to teď co se týče výběru kočárků v malvíku ? Kamarádka říkala, že slyšela, že se přestěhovali jinam a do menšího ? Nebyla jste tam některá ? Mají pořád tak velký výběr kočárků ?
(anonym)
Re:
Ahoj, nechám ti tu odkaz, kde tu jejich novou prodejnu najdeš www.malvik.cz/Prodejny/Malvik-FAMILY-Jinocany. Jinak výběr mají pořád velký jak kočárků tak i doplňků
(anonym)
Taky budeme pořizovat kočárek ale co jsem se dívala na emmaljungu tak na ten teda cenově nedosáhneme :(. S jakými dalšími značkami máte dobré zkušenosti a co jsou cenově dostupnější ?
(anonym)
Re:
A jaký budeš pořizovat ? Sporťáček, golfáč nebo kombinovaný ?
(anonym)
Re: Re:
Chtěla bych právě kombinovaný kde je hluboká korba, sporťák a autosedačka.
(anonym)
To s tebou souhlasím a jaký přesně máš ?
(anonym)
Re:
Mám přímo tady tento www.babyplace.cz/hluboka-korba-sportovni-sedacka-emmaljunga-mondial-de-luxe-2015/. Hrozně se mi líbí, že ta hluboká korba se dá použít jako „kolébka“, pak jsem se taky zamilovala do toho „nákupního“ košíku, který jsem si ke kočárku taky dokoupila
(anonym)
taky mám kočár od emmaljungy a mám z něj obrovskou radost. Dostala jsem ho od rodičů na vánoce a už se nemůžu dočkat až se prcek narodí a budu ho v něm vozit
(anonym)
Jak píšeš a aspoň vím, že něco vydrží. Dostala jsem na něho doporučení takže jsem se vyhla tady tomu, co teď řešíš ty . Kupovala jsem ho přímo na prodejně Baby place a mám tady tento www.babyplace.cz/sportovni-kocarek-emmaljunga-nxt-90/. Takové kočárky se přes net neposílají. Je potřeba je vidět, vyzkoušet si je atd
(anonym)
Emmaljunga se poštou neposílá
(anonym)
Tak to je dost no ale dneska se za kvalitu hold platí no .. A kupovala sis ho nebo objednávala ?
(anonym)
Kupovala jsem kočárek od emmaljungy
(anonym)
Já mám třeba tady ten kočárek od inglesie a nedala bych na něj dopustit www.malvik.cz/Kocarky/Hluboke-kocarky/Inglesina-Sofia-podvozek-ergo-bike-Platino-10401405. Má velkou hlubokou korbičku a dcerka se mi do něj krásně vlezla i ve fusaku, takže jsem ráda, protože jsem měla obavy, že budu muset kvůli místu halvní korbičku přehazovat na sporťák
(anonym)
A vy jste pořídila jaký kočárek ?