7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Když děti sportují - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
(anonym)
Dovolená
Ahojky Holky, kam se letos chystáte na dovolenou? My právě s manželem uvažujeme, že se vydáme na Vysočinu. Hledáme ubytko, kde je vyžití pro děti. Máte nějaké doporučení?
(anonym)
Ráda bych začala sportovat tak přemýšlím že bych si pro začátek koupila něco domů, máte tip na nějaký posilovací stroj nebo cvičební pomůcky pro začátek?
(anonym)
Re:
Sylvo za mě můžu doporučit mrknout sem https://www.fitham.cz/
(anonym)
Re: Re:
Dobrý den, vy odtud máte něco na posilování doma?
(anonym)
Re: Re: Re:
Udělala jsem si radost rotopedem odtud a neměnila bych.. jezdím na něm skoro denně a strašně mě to baví
(anonym)
Sport-Kids
Děkuji za doporučení na SportKids, moc mě zaujala jejich nabídka
(anonym)
Nejkufry
Gerto také mám kabelku z Nejkufry a jsem z ní nadšená
(anonym)
Re: Nejkufry
Šárko jakou tu kabelku máte? Moc se mi líbí jaké mají ale nemůžu se rozmyslet kterou vybrat
(anonym)
Sport Kids
Děkuji za doporučení ještě jsem neobjednávala ale nabídka dovolených tady mne zaujala
(anonym)
SportKids
Co říkáte na zájezdy se Sportkids byl někdo?
(anonym)
Re: SportKids
Jezdím každý rok a vždycky sem přímo nadšená
(anonym)
Re: Re: SportKids
Také jsem byla snimi na dovče, a skvěle sem si odpočinula
(anonym)
Re: Re: Re: SportKids
Taky sem jela na dovolenou přes Sport kids. Co se mi moc líbilo byli trpěliví a naprosto úžasní intruktoři, a program pro děti také parádní
(anonym)
Sconto
Taky máme doma ze Sconta nějaký nábytek a sme oba moc spokojení
(anonym)
Aha, vidíš, to mě nenapadlo, ale ta podložka bude dobrá věc Díky za info.
(anonym)
Sconto
Objednávala sem tu nábytek před půl rokem.Vše přivezli a vynesli pánové až do patra. Za mne výborná zkušenost
(anonym)
Jasně, vlastně cvičím jen doma, protože na fitko čas nemám. Mám doma rotoped na aerobní cvičení a pak posilovací lavici. Celé vybavení jsou koupila na webu fitham a mohu jen doporučit. Skvělý výběr a hlavně ceny.