7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Kamerové zařízení - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
(anonym)
S dovolením se vecpu do diskuze .. dívala jsem se že nemají kamennou prodejnu, jak je to potom kdyžtak s výměnou nebo reklamací ?
(anonym)
Re:
Já jsem tu první kameru měnila a naprosto bez problému. Akorát samozřejmě musíš kameru poslat v původním balení a nepoškozenou, což je jasné. Na stránkách toho bude ale napsáno víc www.spyexpert.cz
(anonym)
Dívala jsem se na jejich eshop, ale mají toho strašně moc a popravdě teda nevím, co z toho vybrat. Škoda, že nemají kamennou prodejnu :/
(anonym)
Re:
Popisky mají jasné a stručné, takže si zkus trošku počíst a podle mě se ti povede něco vybrat. Jinak samozřejmě mají infolinku jako skoro každý eshop, tak se zkus poradit přímo s nimi.
(anonym)
Re: Re:
Tak děkuji moc za tip, volala jsem na tu jejich info linku a podařilo se jim mi pomoct i po telefonu, takže kamera je na cestě . Jsem zvědavá jestli jsme dobře vybrali
. Můžu se ještě zeptat co se týče nastavení, tak je hodně náročné ?
(anonym)
Re: Re: Re:
Nene, nastavení je naprosto jednoduché, v manuálu to mají popsané pěkně krok po kroku, takže podle toho to nastaví snad každý
(anonym)
Na www.spyexpert.cz něco takového najdeš
Nemá prosím někdo zkušenost s kamerovým zařízením, které fungují nepřetržitě ? Dá se vůbec něco takového sehnat ?