7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Erotické pomůcky - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
(anonym)
Jaké hračky vůbec máte ? Ráda bych se trochu inspirovala, protože si chci koupit zase něco nového jenže mám vyhlídnutých víc hraček, tak by mě zajímalo co máte vyzkoušené vy, co stojí za to
(anonym)
Re:
Nooo naposledy jsem si koupila orální stimulátor a s tím jsem teda spokojená moc.
(anonym)
Balíčky posílají diskrétně takže vůbec nemusíš mít strach že by někdo věděl co sis odkud objednala ;)
(anonym)
Baby, když si objednáváte konkrétně z těch e-kondomů, tak jak ty balíčky posílají ? Nejsou olepené tou jejich značkou ? Něco jsem si tam vyhlídla, ale kurýr, co zaváží naši adresu je nejlepší kamarád od přítele a nechci, aby si myslel bůh ví co :/
(anonym)
Re:
Taky od nich mám dost věcí a vždycky to přijde tak, že není vidět, že je to balíček ze sex shopu ;)
(anonym)
Re:
Dobrý den,s tímto mám u e kondomů výbornou zkušenost. Název obchodu na zásilce neuvádí
(anonym)
e-kondomy
Za sebe můžu eshop jenom doporučit, objednávku jsem tu dělala dvakrát a jsem po všech stránkách spokojená
Přemýšlím nad koupí vibrátoru, ale nejse schopna si z toho množství vůbec vybrat :(
(anonym)
Re:
Za mě jsou nej ty s duální, které ti dráždí i klitoris
(anonym)
Re:
Já mám třeba ráda ty realistické, tak zkus mrknout třeba na něco takového ;) www.e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/klasicke-vibratory/lybaile-realistic-cock-23cm-ruzova
(anonym)
Re: e-kondomy
Tomu rozumím, mám to stejně taky si mnohdy nedokážu vybrat. Když jsem si tu nevěděla rady tak jsem si do eshopu zavolala a pracovník odtud mi vše vysvětlil a perfektně mi poradil. Na stránkách je kontakt na email i telefon.
Re: Re: e-kondomy
Počka oni fungují i takhle po telefonu ? :O A jak to probíhala, to si jim normálně popsala co by si chtěla a oni ti řekli co by tomu odpovídalo nebo jak ?
(anonym)
Zdravím, pokud máte na mysli erotické hračičky tak jukni sem https://e-kondomy.cz/
Ahojky, našla bych tu někoho zkušeného, kdo se orientuje tady v těch hračičkách ?