7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Chůvička s kamerou nebo stačí bez? - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
(anonym)
Vůbec ne, naše má dobrý dosah i přes více zdí nebo z patra do patra. I noční vidění je ok.
Re:
Díky, a na kolik přibližně vyšla?
(anonym)
Re: Re:
My ji měli určitě do dvou tisíc. Je to tahle https://www.alza.cz/maxi/truelife-nannycam-v24-d5123069.htm
Re: Re: Re:
Děkuju, prostuduju to.
...
Děěkuji za oba názory, mám právěže baráček (nic velkého) ale zase patrový takže by se mi asi i ta s kamerou líbila. A s přenosem jste problém neměli??
ahoj, my měli jednou bez kamery a nechyběla mi, podruhé s kamerou a jako jo, bylo to fajn, ale nepřišlo mi že bych to nějak strašně ocenila
(anonym)
Ahoj, jestli máš větší byt nebo barák, tak určitě s kamerou. Není už mezi nimi velký cenový rodzdíl a je to pohodlnější.
Ahoj, poprosím vás o vaše zkušenosti s chůvičkami. Ráda bych pořídila, jen váhám jestli klasickou nebo vzít s kamerou. Děkuji za jakékoliv vaše poznatky.
(anonym)
Re:
Ahoj, podle mě chůvičky s kamerou nejsou až takový zázrak. Kamarádka ji má a když je v pokojíčku málo světla, tak to jen šumí a není tam nic vidět. I když ty dražší už možná budou lepší. My máme tuhle klasickou www.expert.cz/beurer-by-84-chuvicky a s tou jsme spokojení. Podle mě bohatě stačí když přenáší jen zvuk.