7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Batoh pro prvňáčka - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
Batoh pro prvňáčka
Zdravím, nemáte prosím zkušenost s batohem pro prvňáčka od značky Beckmann? Stojí za koupi a je kvalitní? Děkuji za komenty
Re: Batoh pro prvňáčka
Dobrý večer, máme taky batoh od značky Beckmann a fakt doporučuji. Je lehoučký – má jen 900 gr. a je kvalitní.
Zdravím, máte pro dcerku tento https://www.zdravybatoh.cz/p/skolni-set-4-dilny-super-pony-beckmann-2020 v setu a nemůžeme si ho vynachválit Vše je opravdu kvalitní a vše je designově hodně povedené. Doporučuji pořídit, nebudete litovat.
Dobrý večer, děkuji za tip Na batoh jsem se dívala a vypadá opravdu dobře a kvalitně
Taky sháním batoh do školy, dcera jde v září poprvé do školy, tak jsem ráda, že jsem konečně narazila na super batoh
Zdravím, ano – má ho dcerka už třetí rok a jsme nadmíru spokojeni. Pořád je jako nový, je hodně kvalitní, lehký, prostorný! Vřele ho doporučuji.