7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Aktovka nebo batoh - do 1. třídy? - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
Aktovka nebo batoh do 1. třídy?
Dobrý den, dcerka jde v září do první třídy a já zvažuji, jestli jí do školy pořídím aktovku nabo batoh. Jaký máte názor a co doporučujete Vy? Děkuji.
Re: Aktovka nebo batoh do 1. třídy?
Zdravím, taky jsem pro batoh. Mám dvě děti a aktovku jsme nikdy nekupovali. Batoh vydrží dýl, nemusí se každý rok kupovat nový, a když koupíte kvalitní, budete spokojená.
Re: Aktovka nebo batoh do 1. třídy?
Dobrý večer, my jsme pořizovaly batoh, protože dcerka klasickou aktovku nechtěla. Vybrali jsme batoh od značky Beckmann a je super, za mě je lepší než klasická aktovka a určitě vydrží pár let. Jinak značku moc chválím, batoh je z odlehčeného materiálu, má hodně vychytávek – například blikající světýlko, takže je dcerka za šera vidět, vřele ho doporučuji.
Re: Re: Aktovka nebo batoh do 1. třídy?
Zdravím, nemáte odkaz kde batohy mají skladem? Děkuji za doporučení
Re: Re: Re: Aktovka nebo batoh do 1. třídy?
Zdravím, taky máme Zdravý batoh! Je super, kupovala jsem ho tady https://www.zdravybatoh.cz/p/skolni-set-4-dilny-forest-friends-beckmann-2020.
Re: Re: Re: Re: Aktovka nebo batoh do 1. třídy?
Zdravím, tak děkuji, Zdravý batoh jsem hned dcerce objednala. Četla jsem výborné recenze na jejich stránkách a batoh se mi moc líbí.