7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Darování vajíček - zkušenosti - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
Jestli se vám do toho mohu vložit, tak nejlepší je si najít informace na stránkách dané kliniky v tomto případe www.ivf-zlin.cz
(anonym)
Darovat vajíčka jsem byla dvakrát a v obou případech to celé proběhlo jak mělo . Bolestivé to není akorát je to někdy náročné po hormonální stránce, protože co si budeme, hormony mají vliv na hodně věcí hlavně na nálady ;) ale není to nic, co by se nedalo zvládnnout.
Re:
Proběhlo všechno v pořádku jak mělo ? Na jaké klinice si byla a podle čeho sis ji vybírala ?
(anonym)
Re: Re:
Dostaneš jasné pokyny co a jak a pokud je dodržuješ a děláš co máš, což já jsem dělala, tak proběhlo všechno v pořádku. Jinak jsem byla na klinice ivf Zlín, na kterou mě odkázal gynekolog.
Ahoj, najdu tu někoho se zkušeností s darováním vajíček ? Ráda bych do toho šla, ale jsou jisté věci, kterých se trochu bojím, tak bych se o nich chtěla pobavit a budu ráda za sdílení vašich zkušeností.