7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Cestování letadlem - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
(anonym)
Sport kids
Kam by jste mi doporučili jet v srpnu?
(anonym)
Re: Sport kids
Ahoj, no nevím jak to bude v srpnu ale já plánuji na říjen dovolenou se sport kids pokud to půjde. Když si mám vybrat s jakou ck tak tahle u mě zaručeně vede
(anonym)
Re: Re: Sport kids
Syn jezdívá s touto cestovní kanceláří na tábory
(anonym)
Sport Kids
Barboro tam sem byla rok zpět také a bylo to bezvadný
(anonym)
Sport kids
Na dovolené jsem snimi byla vloni v městečku Pinzolo.Zkušenost sem tu měla perfektní. Trpěliví instruktoři, bohatý program..
(anonym)
Nejkufry
S výběrem kufru v Nejkufry dokážou poradit? Líbí se mi jejich výběr ale nevím který z kufrů vybrat
(anonym)
Re: Nejkufry
Heleno mě rozhodně poradili když jsem si psala kvůli cestovním kufrům, za mě absolutní spokojenost s tímto eshopem
(anonym)
Sport kids
Letos jsem byla na dovolené poprvé,nádherně jsem si zalyžovala
(anonym)
Nejkufry
Já sem kupovala na prodejně synovi dětský batůžek a za mne jsem spokojená
(anonym)
Nejkufry
Rendo na prodejně jste byla?
(anonym)
Re: Nejkufry
Ano jednou jsem si byla na prodejně pro batoh ale jinak sem objednávala několikrát v eshopu. Jednou kufr, pak batůžky pro děti a tak
(anonym)
Nejkufry
Když chci batoh nebo kufr tak vždy sáhnu po tomto eshopu
(anonym)
Nejkufry
Před Vánoci jsem dělala objednávku tady v eshopu poprvé a maximální spokojenost na mé straně. Když jsem měla na eshop dotaz tak mi hned odpověděli, komunikace opravdu skvělá.A s věcmi odtud sem také velmi spokojená
(anonym)
Sport kids
Mě zaujaly ty rodinné zájezdy http://www.sport-kids.cz/rodinne-zajezdy/italie-monte-bondone/ Děkuji za doporučení