7. října 2019
Láska, nebo rodina? Vyplatí se vztah jen kvůli dětem?
Na otázku, zda se vyplatí držet vztah jen kvůli dětem, neexistuje jednoznačná odpověď. Záleží totiž
4. září 2019
Problém: Matka chce řídit náš vztah!
Případů, kdy chce matka řídit život svému dospělému dítěti, je víc, než si myslíte. I když jste dos
Plenky Happy - fórum
Přidejte svůj příspěvek do fóra!
Levnější varianta neboli ekonomická jsou pleny Panda, používáme je i jejich podložky a za tu cenu jsou opravdu super!
Re:
Tak super děkuji za info, zkusím je koupit
Re: Re:
Dejte vědět jak Vám sedí
pleny
A nějakou levnější variantu plínek nemáte?
Plenky Happy
Tak děkuji za zkušenost, plenky určitě vyzkouším. Mě je právě doporučovala kamarádka, tak jsem chěla ještě i jinou zkušenost.
Plenky Happy
Dcera má 11. měsíců a plenky používáme už pár měsíců. U mě rozhodla kvalita za rozumnou cenu, teď máme tuto velikost https://happy-cz.cz/cs_CZ/product/midi-cz.
Plenky Happy
Dobrý den, já je teda kupuju, a jsem s nima moc spokojená. Zkoušela jsem dávat i Pampers, ale ty dcerce neseděly – protíkaly a každou chvilku měla dcerka plenku dole :( Pak mi kamparádka doporučila plenky Happy a ty nám opravdu drží, navíc jsou měkoučké a nikde dcerku neškrtí. Dcerka je teda hodně živá.
Re: Plenky Happy
Jakou velikost teď máte? Syn má 9. měsíců a začíná pomalu lést, je teda taky hodně živý a plenku má každou chvilku dole.
Zdravím, nemáte prosím zkušenost s plenkami Happy? V obchodě mě zaujala cena, ale chtěla bych osobní zkušenost s kvalitou plenek, děkuji.